Pasapoarte pentru apocalipsa

29Jan09

“Pasapoarte pentru apocalipsa” asa suna reportajul realizat de Antena 1. Este trist faptul ca oamenii vad atat de clar semnele revenirii Domnului Isus, si totus se incapatzaneaza sa creada ca lumea asta va avea un sfarsit.

Desi reportajul prezinta aceste lucruri ca o superstitzie, biblia confirma faptul ca in vremurile din urma nimeni nu va putea cumpara sau vinde ceva fara semnul diavolului.

“Si a fãcut ca toti: mici si mari, bogati si sãraci, slobozi si robi, sã primeascã un semn pe mâna dreaptã sau pe frunte, si nimeni sã nu poatã cumpãra sau vinde, fãrã sã aibã semnul acesta, adicã numele fiarei, sau numãrul numelui ei. Aici e întelepciunea. Cine are pricepere, sã socoteascã numãrul fiarei. Cãci este un numãr de om. Si numãrul ei este: sase sute saizeci si sase.” (Biblia – Apocalipsa 13:16-18 )

Tot ce pot spune este: Vino, Doamne Isuse! si ajuta-ne ca ziua aceea sa nu ne prida nepregatitzi, ci sa ne prinda in clocot pentru Tine.

Advertisements


One Response to “Pasapoarte pentru apocalipsa”

  1. “Dar voi, cand veti vedea intamplandu-se toate acste lucruri, ridicati-va ochii spre ceruri…caci de acolo va va veni izbavirea.” Domnul Isus, citat de Luca:)
    Sa ne tinem ochii atintiti spre viitorul nostru- spre cer. Nu mai este mult, va reveni curand…si fiecare dintre noi isi va lua rasplata!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: