Vladimir Pustan predica intr-o biserica ortodoxa

27Apr09

Am ramas uimit sa vad ca inca mai sunt oameni care sunt flamanzi dupa cuvantul lui Dumnezeu, oameni care au nevoie de salvare, oameni care sunt gata sa primeasca adevarul. Sa ne faca Domnul mai sensibili la chemarea Lui, sa ne ajute sa trecem peste orice retinere si sa il propovaduim cu curaj si putere oriunde si oricand.

(Nu laud si nici nu critic predica fratelui Pustan, sau alte actiuni sau manifestari ale acestuia. Doresc doar sa slubliniez reactia ascultatorilor, setea dupa adevar si nivelul de cunoastere al Scripturi.)

Advertisements


17 Responses to “Vladimir Pustan predica intr-o biserica ortodoxa”

 1. 1 Sebi

  Cred ca se datoreaza si preotului , care se vede ca este un om credincios . Dumnezu sa-i binecuvanteze! Acum insa cand mai marii Bis Ortodoxe vor vedea asa ceva , il vor trage la raspundere pe preot . Sunt curios cum se va termina pt el.

 2. 2 altul

  Oameni buni, cercetati duhurile: “nu va inselati: ,,Tovarasiile rele strica obiceiurile bune ” (1Cor.15:33)
  Iata o alta “slujba” a preotului Cristian Pomohaci de la Mosuni, “tovarasul’ de “evanghelizare” al lui VP.
  “Preotul” se face vinovat de data aceasta, ca nu si-a facut cruce. Poate va faceti voi.

  ….dar a primit aprobare:
  “La spectacole, părintele Cristian mai participă doar când primeşte binecuvântarea Arhiepiscopului de Alba Iulia.”
  sursa:
  http://www.lamosuni.ro/parohia_d.php?id=9

 3. Mie imi place predica, mesajul. Ceea ce transmite are esenta si substanta. Unii ucid pe “Stefan” cu pietre ..spunand ca este inamicul lui Dumnezeu,cand de fapt este Ucenicul lui Isus., la fel este si in cazul lui Vladimir Pustan.

 4. 4 dinu pompilica

  Saracu popa.Auzi plange langa sectant.Ar trebui caterisit.Asta ,adica sectantul este escroc sadea ,manipulator si cu priza la fraieri.Nu trebuie tolerata o astfel de prezenta.

  • Ai scris fara sa te uiti la tot ce sa zis acolo,Iisus nu te cheama la o anumita religie te cheama la el,probabil nu ai vazut tot sau daca ai vazut nu ai inteles nimic,pacat inseamna ca ai degeaba internet….

 5. Pompilica ..dar ce barna mare ai!

 6. 7 Paun Radu

  :)) cam mare.. pacat ca nu cred ca stie ce e aia 😐

 7. Comentariile ridicole ar fi bine sa aduca dovezi, ca potrivit Cuvantului lui Cumnezeu, adica Sfanta Scriptura, a fost ceva gresit, fals, , inducator in eroare.
  Nu este destul sa clasifici pe cineva intr-o categorie sau alta, daca nu ai si o baza dupa care sa il judeci. Daca vei fi judecat tu, cu ce te vei apara?

 8. Hai sa ne pocaim sanu mai dam cupietre DZ sa ne trezasca amin cu drag GRUIA

 9. Intelegeti odata pentru totdeauna ca va cheama cu dragoste la EL Mantuitorul,spre binele vostru sa acceptati.Altfel va fi jar si para de cei care nu vor veni la EL….cum decizi asa patesti…

 10. CEEA CE SE INTAMPLA ACOLO ESTE ECUMENISM,NU SE POATE CA UN SECTANT SA PREDICE LA SFANTA BISERICA ORTODOXA,DOAMNE FERESTE !!!

 11. Domnul sa il bibecuvinteze pe fratele V. Pustan… Las ca Bunul Dumnezeu sasi faca lucrarea mai departe prein copilul V. Pustan :)… Multa pace

 12. 13 marius

  Eu nu sunt copil a lui D-zeu insa ascult predicile si mesajele unui copil a lui D-zeu -Vladimir Pustan. Am citit mesajele fratilor sai in ascultare si credinta AM RAMAS UIMIT.
  Si in biserica ortodoxa au fost sanctionati preotii si alti slujitori mai inalti pt. ca au participat la,, Calea Crucii,, organizata de Biserica Catolica. Pe plan intern s-au emis ordine de la ,,mai marii orinduirii,, ca nici un slujitor ortodox sa nu mai participe la reuniuni religioase sau la servicii religioase comune, cu titlu de sanctiune. Cred ca MAI MARII CULTULUI PENTICOSTAL NU SUFERA DE ACEEASI METEAHNA, A CLATINARII SCAUNULUI DE DOMNIE.

  UN SIMPLU OM CE PRIVESTE LUCRURILE DIN EXTERIOR E O CONSTATARE. ACEST OM PUSTAN E MAGNIFIC.

 13. Varianta completa si resincronizata: http://vimeo.com/11307219

 14. Apropo de “Acest om Pustan e magnific.” Imi zice Florin Ianovici, asociatul la Ciresarii al lui Pustan: “Mi-a zis cineva ca eu si Vladimir suntem ca doua comete, o sa ne stingem repede…Dar i-am replicat: O sa ne stingem , dar pana atunci, parjolim tot ce putem in cale.” 🙂 Cu adevarat, Dumnezeu se foloseste de ei sa parjoleasca si apoi sa renasca din cenusa multe inimi.

 15. A fost buna predica chyar imi plake. Ati judekat uni gresit dar fratele vladimir este omul lui Dumnezeu. Domnul sal binecuvinteze sa predice in mai multe biseriki ortodoxe si sa arate oamenilor adevarata kale a mantuiri.


 1. 1 Pustan îşi trage cruce « Trezire Spirituală

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: