Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea

14Mar11


Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El să nu piară, ci să aibă viaţa veşnică. (Ioan 3: 16)

Advertisements


7 Responses to “Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea”

 1. 1 Andrei

  nu trebuia 😦

 2. Nu doar Iuda-i vinovat… Noi toti suntem vinovati de moartea Domnului Iisus Hristos… Doamne te rugam sa ai mila de noi! Amin!

 3. 3 DomineRex

  Ce comparatii ridicole. In primul rand Dumnezeul tau este atotputernic, nu era nevoit sa isi trimita fiul sa moara pentru 3 zile (spre deosebire de fiul din clip), daca vroia sa ne ierte, ne ierte ne ierta pur si simplu doar este atotputernic, de ce sa recurga la barbarisme(explicatia e simpla, anticii erau barbari, dovada biblia plina de sange).

  • 4 Paun Radu

   Inteleg ce spui. Este confortabil gandul ca nu a murit Cristos pentru mine sau pentru tine. Dar vreau sa iti spun ceva: Dumnezeu nu este doar un Dumnezeu atotputernic, este si un Dumnezeu drept si corect. Daca Dumnezeu a spus ca fara varsare de sange nu este iertare de pacate, El nu se mai schimba si nu “poate” sa “ne ierte pur si simplu”. Imi pare rau sa iti spun, dar conceptia ta este putin distorsionata despre Dumnezeu.

   • 5 Paun Radu

    Si inca ceva. E foarte ciudata atitudinea ta fata de biblie. Hai sa te intreb ceva: Daca nu crezi in biblie, de unde sti ca Dumnezeu este atotputernic? De unde sti tu orice ai sti despre Dumnezeu? Te-au invatat parintii? Preotii? TV-ul? Si ei oare de unde stiu? Sau ai vazut filmul “Bruce Almighty” si ai ramas cu ideea asta ca Dumnezeu este atotputernic?
    Si inca ceva, daca nu crezi in biblie, si o desconsideri, care este etalonul vietii tale? Cum iti dai tu seama ce este bine si ce este rau in lumea asta? Care este sensul, scopul, viziunea vietii tale? Totul incepe la maternitate si se termina la groapa?

 4. 6 vlad

  Aici este vorba despre cel mai important verset din biblie din evanghelia dupa Ioan care a fost apostol al domnului ISUS HRISTOS,versetul acesta se refera la faptul ca Dumnezeu ne iubeste neconditionat si domnul ISUS HRISTOS prin sangele sau ne-a rascumparat. ISUS HRISTOS ne iubeste si ne ofera mantuirea daca il cautam si cautam sa facem voia lui si a lui Dumnezeu. Va multumesc ca cititi acest mesaj , fie ca harul lui Dumnezeu sa fie peste voi toti .Domnul sa va binecuvinteze pentru ca v-ati reamintit de biblie si pentru ca cugetati la biblie

 5. 7 un om

  DoninoRex ,maternitatea este o usa pe care n-ai deschis-o tu, groapa de asemenea este tot o usa pe care nici n-o poti inchide nici deschide omul se naste pacatos si pretul pacatului este moartea asadar daca intre maternitate si groapa nu intervine nimic inseamna trecerea este de la moarte la moarte dar intre aceste doua usi pe care numai Dumnezeu le poate deschide chiar impotriva voii tale a mai deschis o usa la Golgota in Domnul Isus care prin acceptare schimba destinatia de la moarte la viata aceasta usa nu mai duce in moartea vesnica ci in viata vesnica in prezenta lui Dumnezeu


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: